URGENT

Torna la moguda dels 80

Compartiu aquesta història

Com cada any pels volts de St. Jordi, els joves que ballaven a la desapareguda Disco Don Juan de Malgrat a la dècada dels 80, tenen una cita ineludibles. Es tracta de la Moguda dels 80, que cada any recorda la música i l’ambient d’aquella època durant una nit i amb els mateixos protagonistes de fa 30 anys. En aquest sentit aquest dissabte Dj Joan Carles i el Light Jay Charlie es tornaran a posar al comandament de la festa, ara a Disco QK de Sta. Susanna, per treure la pols als èxits més sonats d’una de les dècades més celebrades.

L’edició d’aquest dissabte serà la 8a de la Festa, i el repte és fer que la sessió musical no soni repetida. El DJ Joan Carles explica que els temes de sempre i reconeixibles hi seran, però que pel farcit es busquen cançons també conegudes, però més oblidades.

En aquests 8 anys d’història, la Moguda dels 80 es va començar a fer a la pròpia discoteca Don Juan, però des de fa unes edicions, ja es duu a terme a Disco QK, al passeig de mar de Sta Susanna. En aquestes 7 mogudes fetes fins ara, el Light Jay Charlie explica que cada vegada hi ha gent nova que ha sentit a parlar de la festa i recorda que no hi ha hagut ni una sola incidència en tots aquests anys.

L’entrada a la festa és gratuïta, però amb consumició obligatòria, i començarà a les 23h i s’allargarà fins l’hora de tancament de la discoteca.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics