Torna la moguda dels 80

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any pels volts de St. Jordi, els joves que ballaven a la desapareguda Disco Don Juan de Malgrat a la dècada dels 80, tenen una cita ineludibles. Es tracta de la Moguda dels 80, que cada any recorda la música i l’ambient d’aquella època durant una nit i amb els mateixos protagonistes de fa 30 anys. En aquest sentit aquest dissabte Dj Joan Carles i el Light Jay Charlie es tornaran a posar al comandament de la festa, ara a Disco QK de Sta. Susanna, per treure la pols als èxits més sonats d’una de les dècades més celebrades.

L’edició d’aquest dissabte serà la 8a de la Festa, i el repte és fer que la sessió musical no soni repetida. El DJ Joan Carles explica que els temes de sempre i reconeixibles hi seran, però que pel farcit es busquen cançons també conegudes, però més oblidades.

En aquests 8 anys d’història, la Moguda dels 80 es va començar a fer a la pròpia discoteca Don Juan, però des de fa unes edicions, ja es duu a terme a Disco QK, al passeig de mar de Sta Susanna. En aquestes 7 mogudes fetes fins ara, el Light Jay Charlie explica que cada vegada hi ha gent nova que ha sentit a parlar de la festa i recorda que no hi ha hagut ni una sola incidència en tots aquests anys.

L’entrada a la festa és gratuïta, però amb consumició obligatòria, i començarà a les 23h i s’allargarà fins l’hora de tancament de la discoteca.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics