URGENT

L’Ajuntament de Malgrat aprovarà els comptes de l’any passat

Compartiu aquesta història

Ho farà aquest dijous en el decurs del proper ple municipal, el corresponent al mes de maig i que té 12 punts a l’ordre del dia

Els comptes municipals cal que passin per sessió plenària i que un cop s’aprovin , si és el cas, s’elevin al Síndic de Comptes, qui supervisa els comptes de les administracions catalanes.

El ple de demà, però, també preveu tractar diferents temes de caràcter laboral del personal del consistori. En aquest sentit es preveu tractar la possible creació d’una borsa anual d’hores sindicals així com aprovar la proposta de condicions laborals pel personal tant funcionari com laboral de l’Ajuntament de Malgrat.

Entre els 12 punts de l’ordre del dia també hi ha l’aprovació definitiva del projecte de remodelació i reurbanització de l’av. Montserrat del municipi, el carrer on es trobava l’antic camp de futbol. Aquesta aprovació es farà un cop desestimades les al•legacions presentades.

El govern porta a ple l’adhesió a la Declaració de Lleida per les ciutats i els pobles per l’educació ambiental. Es tracta d’una declaració de principis a través de la qual es vol potenciar i mimar el treball pedagògic entorn al Medi Ambient tant des del sector públic com des del privat.

Pel que fa a les mocions, en el ple d’aquest dijous, només CiU en presenta una. Els nacionalistes volen que s’aprovi una moció en suport a la commemoració del tricentenari de la caiguda de BCN a la guerra de Successió, l’any 1714. En aquest sentit es vol que Malgrat prengui part a la celebració organitzant diferents activitats a nivell local.

El ple es farà dijous, a les 7 de la tarda des de la sala d’actes de l’Ajuntament

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics