Jutgen 3 acusats d’assaltar prostíbuls de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Audiència de Girona va jutjar ahir el cas de 2 homes i 1 dona, acusats de fer-se passar per policies i assaltar pisos on s’exercia la prostitució a Blanes, Reus, Cambrils i Dosrius l’any 2009. La fiscal demana penes de fins a 32 anys de presó per als acusats. Els tres sospitosos no van voler respondre a cap pregunta de la fiscal, però en canvi sí que ho van fer en l’interrogatori de les defenses, en què van deixar clar que no van participar en els assalts.

Segons la versió de la fiscal, l’assalt a Blanes va tenir lloc el al febrer del 2009, quan el grup va picar a la porta d’un pis de l’avinguda Joan Carles I de Blanes que funcionava com a perruqueria clandestina. Van mostrar plaques policials falses i van dir a les dues dones que els havien obert que havien d’escorcollar a fons l’habitatge. Les joves, però, se’n van malfiar i aleshores un d’ells va treure la pistola d’entre la roba i les va amenaçar. Després, mentre els altres dos còmplices vigilaven, aquest acusat es va endur una de les noies a una habitació i la va forçar a mantenir relacions sexuals. Després, la banda va tancar les dues noies en una de les habitacions i es va emportar tot allò de valor que hi havia al pis. Entre els objectes substrets hi ha dues càmeres digitals, un ordinador, un televisor de pantalla plana, perfums, una targeta de crèdit, joies i uns 1500 euros en efectiu.

El judici ha quedat vist per sentència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics