El casal d’Estiu s’encareix 5 anys després

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El proper dia 13 de maig s’obrirà el termini de preinscripcions pel casal d’estiu municipal que de nou torna a organitzar l’Ajuntament de PLF durant els mesos de juliol i agost, amb torns de matí, tarda o tot el dia.

La principal novetat d’enguany és que els preus s’han actualitzar, 5 anys després de mantenir els mateixos preus per a les famílies.

A més, hi haurà diferència de tarifes per aquells participants que estiguin empadronats a PLF, que aconseguiran un 10% de bonificació.

Fins ara un mes a la tarda, costava 75€, i aquest any passarà a costar 90€, mentre que pels empadronats a PLF el preu serà de 81€.

Qui opti pels dos mesos, matí i tarda, el preu s’enfila fins els 312 €, 70€ més que l’any passat. De tota manera pels empadronats al nostre municipi el cost dels dos mesos serà de 280€.

El Casal començarà a funcionar l’1 de juliol i estarà en marxa fins el 30 d’agost i es realitzarà, com en els últims anys, a les instal•lacions del CEIP Mas Prats.

El horaris es mantenen respecte les últimes edicions. Al matí de 9 a 1 a la tarda de 4 a 7.

El casal oferirà el servei de menjador i d’acollida, fora de l’horari de l’activitat. Aquests serveis els fa directament la mateixa empresa que s’encarrega del menjador escolar del Mas Prats.

El menjador s’ofereix d’1 a 4 i el servei d’acollida està operatiu de 8 a 9 del matí, i tant un servei com l’altre es cobrarà a part.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics