URGENT

El casal d’Estiu s’encareix 5 anys després

Compartiu aquesta història

 

El proper dia 13 de maig s’obrirà el termini de preinscripcions pel casal d’estiu municipal que de nou torna a organitzar l’Ajuntament de PLF durant els mesos de juliol i agost, amb torns de matí, tarda o tot el dia.

La principal novetat d’enguany és que els preus s’han actualitzar, 5 anys després de mantenir els mateixos preus per a les famílies.

A més, hi haurà diferència de tarifes per aquells participants que estiguin empadronats a PLF, que aconseguiran un 10% de bonificació.

Fins ara un mes a la tarda, costava 75€, i aquest any passarà a costar 90€, mentre que pels empadronats a PLF el preu serà de 81€.

Qui opti pels dos mesos, matí i tarda, el preu s’enfila fins els 312 €, 70€ més que l’any passat. De tota manera pels empadronats al nostre municipi el cost dels dos mesos serà de 280€.

El Casal començarà a funcionar l’1 de juliol i estarà en marxa fins el 30 d’agost i es realitzarà, com en els últims anys, a les instal•lacions del CEIP Mas Prats.

El horaris es mantenen respecte les últimes edicions. Al matí de 9 a 1 a la tarda de 4 a 7.

El casal oferirà el servei de menjador i d’acollida, fora de l’horari de l’activitat. Aquests serveis els fa directament la mateixa empresa que s’encarrega del menjador escolar del Mas Prats.

El menjador s’ofereix d’1 a 4 i el servei d’acollida està operatiu de 8 a 9 del matí, i tant un servei com l’altre es cobrarà a part.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics