URGENT

L’amateur de Futbol aconsegueix l’ascens matemàtic a 3a Catalana

Compartiu aquesta història

Falten 4 jornades pel final de la lliga, però l’equip palafollenc és ja matemàticament nou equip de 3a catalana, després d’haver sumat aquest cap de setmana 3 punts més al camp del Tordera.

Ara que tenen al sac l’ascens de categoria, el PLF, no vol afluixar i vol aconseguir acabar com a líder de la classificació, amb uns números que espanten. L’amateur ha jugat 28 partits, dels quals n’ha guanyat 22, n’ha empatat 5 i només ha perdut un únic partit aquesta temporada.

L’última víctima dels palafollencs ha estat el Tordera que va perdre a casa seva 1 a 3, amb 2 gols de Muñoz i un d’Amorós.

El proper partit serà contra La Batllòria, 7è classificat.

També ha guanyat aquesta setmana l’Infantil. Ho ha fet a casa contra l’Arbucienca i per 4 a 3. Els palafollencs són 10s i el proper partit els enfrontarà al Ca l’Aguidó de Blanes, actuals 11s.

En canvi el Juvenil va caure al Palastadium contra el Farners per 4 a 6, tot i que al minut 16, els locals guanyaven 2 a 0. Al final els gironins van remuntar fins endur-se el partit. Destacable els 3 gols de Parera. El PLF és 6e a la taula i la propera jornada jugarà contra l’11è classificat, el St HILARI.

En fixem amb les dues victòries dels equips de Futbol Sala de PLF. El St Lluís es va imposar per 5 a 2 a l’Iniciativa de Blanes. Ara l’equip és 3r, però només a 1 punt del líder i del 2n classificat. L’emoció, doncs és màxima en aquest tram final de lliga, i encara falten 5 partits per jugar, entre els quals el partit entre els dos primers.

El St Lluís ha de donar gràcies a un brillant Sta. Maria, que va aconseguir doblegar al fins llavors líder de la classificació, el St Feliu de Guíxols, per un contundent 3 a 9. Aquesta derrota ha deixat molt emocionant aquest tram final de la lliga i intactes les possibilitats del St. Lluís per pujar de categoria i fins i tot de ser líders de la taula al final del campionat.

El St. Lluís ara jugarà contra l’Aiguafreda i el Sta Maria contra l’Alella.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics