El PP critica l’actitud de PSC i a Iniciativa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En un nou escrit al seu bloc, el líder dels populars a PLF, Óscar Bermán ha tornat a carregar contra els socis del govern municipal.

D’entrada critica a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, del qui assegura que està esgotat i desfasat, i que usa plantejaments dictatorials. El culpa de convertir els plens en un circ i de voler desmantellar la policia local.

Afirma que PLF té unes urbanitzacions tercermundistes, mentre que el seu alcalde s’ocupa de fer llibres o a penjar llums de Nadal i a descuidar les famílies que tenen necessitats.

El popular critica de nou la gestió feta per part del govern en les zones industrials, els pisos de protecció oficial o la passera entre St Lluís i el centre.

El portaveu del PP també ha criticat al líder d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, que qualifica de residu manipulat. De l’ecosocialista afirma que està distret als plens i que el govern el té segrestat a canvi d’un sou d’uns 3000€ al mes.

Bermán critica el canvi que ha fet Osorio des que està al govern i alhora considera que la bona feina feta des del PP molesta i incomoda al govern local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics