Blanes enquestarà als comerciants sobre el tancament del carrer ample els dissabtes

 

L’Ajuntament vol conèixer de primera mà l’opinió dels comerciants del centre sobre el tancament al trànsit del carrer Ample els dissabtes a la tarda, que s’ha començat a fer des de fa uns mesos. Per això, el Govern té la intenció de passar una enquesta a tots els comerços de la zona. Tot i això, ho farà passada la temporada turística perquè es pugui avaluar el funcionament tant a l’hivern com a l’estiu.

El tancament del carrer a les tardes del dissabte es va començar a fer com a prova pilot el passat mes de novembre i tenia com a objectiu la dinamització econòmica del centre de la ciutat. Des de llavors, es tanca cada dissabte a la tarda per veure com funciona. En un primer moment, l’executiu tenia previst fer una avaluació durant aquesta primavera, però veient que els primers sondejos posen de manifest que hi ha molta divisió d’opinions entre els comerciants, han decidit fer l’enquesta el proper mes de setembre.

L’àrea de Promoció de la Ciutat ha explicat que en la darrera Taula de comerç, on hi van assistir les dues associacions de comerciants i alguns botiguers per compte propi van decidir que l’enquesta la farien un cop acabada la temporada turística, ja que les valoracions negatives podrien està influenciades pel fet que els mesos de gener i febrer van ser comercialment fluixos.

L’enquesta de satisfacció comercial també es farà arribar als comerciants dels carrers del voltant i àrees d’influència que es podrien veure afectats pels canvis de trànsit, com la rambla Joaquim Ruyra o el carrer hospital entre d’altres.

Així, doncs, un cop feta l’enquesta i analitzats els resultats, es convocarà una altra taula de comerç i entre el Govern i els comerciants prendran la decisió final sobre el tancament del carrer Ample o si cal establir diferències entre estiu i hivern.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics