URGENT

Malgrat rep una bicicleta elèctrica pels serveis municipals

Compartiu aquesta història

 

La bicicleta elèctrica que ha rebut l’Ajuntament de Malgrat i que utilitzaran els Serveis Municipals pesa 26 quilos, té una autonomia de 40 quilòmetres.

Aquesta nova bicicleta, entregada per la Diputació de BCN, ha estat lliurada equipada ja amb comptaquilòmetres, regulador de bateria, eines i un casc. La Diputació impulsa des de fa5 anys el Programa de Suport a la Bicicleta per a la Policia i Tècnics municipals, pel que lliura diferents vehicles als Ajuntaments que ho requereixen. No és la priemra vegada que Malgrat rep bicicletes dins d’aquest mateix programa, que té vocació d’encoratjar al treballador municipal perquè utilitzi aquest mitjà de transport i doni exemple a l’utilitzar un vehicle sostenible.

Només fa 2 anys, el consistori malgratenc va aconseguir 9 bicicletes que utilitzen, majoritàriament, una unitat de la policia local.

En aquesta última tongada, en la que Malgrat ha obtingut un vehicle elèctric, s’han repartit bicicletes a una 15a de localitats, entre els quals Calella, Pineda, Vilassar de Mar i ciutats més grans com Mataró, Mollet i St. Cugat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics