URGENT

Malgrat tanca el 2012 amb un romanent de prop de 2 milions 300 mil €

Compartiu aquesta història

 

El ple de l’Ajuntament va aprovar la setmana passada el compte general de l’any passat amb els vots a favor del govern municipal, i les abstencions de tota l’oposició.

Segons els números presentats al plenari, el pressupost del es va tancar amb un romanent de tresoreria positiu de 2 milions 300 mil euros.

El compte general presenta, entre d’altres factors i index, l’execució del pressupost del 2012, la gestió municipal, i quin és el percentatge d’endeutament del consistori. En aquest sentit, Malgrat té un endeutament del 50,2% del seu pressupost ordinari. Aquest index d’endeutament, molt per sota del màxim permés, és gairabé la meitat del registrat un any abans. El deute de l’Ajuntament de Malgrat és de 445euros per habitant

El regidor d’Hisenda, Antoni Puignou, va remarcar que el compte general serveix per avaluar la feina feta, i per tant, si cal, també per poder fer autocrítica.

L’any passat el pressupost de l’ajuntament de Malgrat va ser de 27,2 milions d’euros, dels quals la despesa real en béns i serveix va ascendir a 14.600.000 euros i les inversions a 1.900.000 euros.

La majoria d’aquests 27,2 milions d’euros, van procedir dels tributs municipals i també de transferències i subvencions rebudes d’altres administracions. En aquest sentit, el consistori va recordar que la Generalitat deu prop d’Un milió i mig a l’Ajuntament.

Tot i això, l’Ajuntament va pagar l’any passat les factures als seus proveïdors en un termini mig de 31 dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics