URGENT

Bonnie Tyler i Pastora seran cap de cartell del 2n Costa Music Festival de Lloret

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana es donarà a conèixer tota la programació del festival musical de la Costa Brava Sud, però de moment l’organització ja ha avançat les principals figures que visitaran el certamen en la seva 2a edició.

En aquest sentit, la gal•lesa Bonnie Tyler, coneguda als anys 80 amb cançons d’èxit com “Total Eclipse of the Heart” o “It’s A Heartache”, arribarà a Lloret aquest estiu. Al mateix any que remunta la seva carrera, en part perquè serà enguany, amb 62 anys, la representant del Regne Unit al Festival d’Eurovisió.

Per la seva banda, la formació barcelonina Pastora, arribarà a Lloret per presentar el seu últim treball Una Altra Galàxia.

Aquest jove festival busca programar grups tant nacionals com internacionals i convertir-se en el festival de referència en aquesta zona de la Costa Brava Sud, ja que la part Nord ja té festivals de reconegut prestigi, com Peralada o Cap Roig.

La direcció del festival ja ha avançat també que enguany s’han programat un seguit d’activitats prèvies a diferents poblacions de la Costa Brava sud. Alguns dels emplaçaments del festival seran l’Ermita de Santa Cristina de Lloret, el jardí botànic Marimurtra de Blanes i l’Església Vella de Sant Vicenç de Tossa. A l’agost, els concerts es desplaçaran a les pistes d’atletisme de Lloret.

En l’edició de l’any passat hi van actuar Miquel Abras, Mishima, Índia Martínez, Macaco i Estopa. El Costa Music Festival va néixer l’any passat fruit d’un conveni de col•laboració per a cinc anys entre l’Ajuntament de Lloret -que cedeix els espais- i l’empresa Bucono Music, productora i organitzadora del certamen.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics