Conveni entre Ajuntament i hotelers de Blanes per revitalitzar la ciutat esportiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Amb aquest acord es vol potenciar l’ús de l’equipament, al mateix temps que promoure la marca de Turisme Esportiu que té atorgada el municipi.

Per la seva banda, els hotelers volen incentivar i promoure la creació de paquets turístics que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants catalans, estatals i internacionals. Els membres de l’associació d’hosteleria, és a dir hotels, hostals, pensions, apartaments i càmpings, podran oferir als seus grups de clients la utilització tant de la Ciutat Esportiva com dels dos camps de futbol de Blanes a preus més atractius.

El principal avantatge d’aquest conveni és que l’Ajuntament aplicarà un descompte del 35% en els preus dels lloguers de les instal•lacions esportives, pel que s’aconseguirà preus competitius per oferir als visitants.

L’acord signat també preveu que els establiments d’allotjament turístic de Blanes que no estiguin associats a l’entitat empresarial podran adherir-se de manera individual, amb els mateixos drets i obligacions que els membres de l’Associació d’Hostaleria de Blanes. El conveni, de moment, tindrà una vigència d’un any i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts estiguin d’acord.

La ciutat Esportiva de Blanes es va posar en marxa el febrer de 2011. En aquests mesos, les instal•lacions ja han acollit nombrosos esdeveniments esportius de primer ordre, com la fase final de la Copa del Rei d’Hoquei, el Campionat Europeu de Patinatge Artístic, o els Special Olympics.

Tot i això, segons publicava La Vanguardia, l’equipament ha suposat multiplicar per 4 les despeses de manteniment respecte les antigues instal.lacions esportives, que van quedar en desús amb l’entrada en funcionament de la Ciutat Esportiva.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics