URGENT

Un centenar d’alumnes de 6è afronten les proves de competències bàsiques entre avui i demà

Compartiu aquesta història

 

Aquest dimarts i dimecres tots els alumnes de 6è de primària de les dues escoles de PLF, s’examinen d’uns proves que no repercuteixen al seu expedient. Aquestes proves de competències bàsiques busquen avaluar l’estat de l’ensenyament a nivell general, però també a nivell de centre. Es vol saber si els alumnes, que estan a punt de deixar la primària per passar secundària, han adquirit el coneixament i les competències bàsiques que es preveuen en aquest cicle d’ensenyament.

Ho ha explicat la directora del Mas Prats, Rebeca Gomez, que remarca que un cop fetes, les proves són enviades a corregir a BCN.

En aquest sentit, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha defensat la prova de competències perquè millora l’èxit escolar, ja que els resultats serveixen per orientar l’alumne de cara a Secundària i també són un termòmetre per al centre educatiu i el seu projecte educatiu.

Els alumnes, un centenar a PLF, avui s’han examinat de català i matemàtiques i demà es faran les castellà i les d’anglès. Precisament, la principal novetat de les proves d’enguany és la valoració de l’expressió escrita de llengua estrangera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics