URGENT

Campus Tecnològic d’Estiu a Pineda

Compartiu aquesta història

 

La localitat de l’Alt Maresme serà la seu per primera vegada el tercer Campus Tecnològic “ClauTIC Camp” iniciat l’estiu passat a Mataró. Aquesta activitat va dirigida a nois i noies de vuit a quinze anys que els interessi la robòtica i tinguin ganes de divertir-se dins d’un campus didàctic d’estiu.

L’objectiu del ClauTIC és ensenyar als participants a muntar i fer funcionar un robot fent servir una eina fàcil de programar coneguda com “Legos Minstorm”. A més, també es tractaran diferents temes de la tradició catalana, com ara el Modernisme de Dalí o els Castells a través de les eines tecnològiques. És, doncs, una bona manera d’aprendre aspectes tecnològics i culturals d’una manera divertida.

En el Campus hi haurà grups de quatre nois i noies i cada grup tindrà un robot. A més, tots els equips s’hauran de coordinar per dur a terme un objectiu en comú, segons ha explicat Ràdio Pineda. El Campus es farà la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i la primera setmana de setembre a l’antiga Biblioteca de la Plaça de les Mèlies. L’horari serà de 9 del matí a 2 del migdia i les inscripcions es poden formalitzar per setmanes. Els preus oscil•len entre els 145 € i els 180€ per setmana. Els que vulguin fer dues setmanes o repetir, ho podran fer durant la última setmana de juliol, on realitzaran treballs nous i més avançats.

Per més informació sobre el campus, que compta amb el suport de l’Ajuntament, es pot consultar la plana web clautic.com. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics