URGENT

Jornada d’infermeria de pacients crònics a Malgrat

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva, l’empresa que gestiona els serveis mèdics de la nostra zona, organitza demà divendres el proper divendres, al Centre Cultural de Malgrat, una jornada d’Infermeria especialment dedicada al pacient crònic i la seva família.

Aquesta jornada, que se celebra cada any en motiu del Dia Internacional de la Infermeria, porta enguany el títol de “El pacient crònic complex i el repte de l’atenció integrada”, i té com a objectius donar a conèixer els problemes i les necessitats de cures del pacient crònic i de la seva família dins la comunitat.

També vol compartir les iniciatives i experiències dutes a terme fins ara dins aquest camp de la infermeria així com fer èmfasi en el paper de la infermera en la prevenció, la promoció i les cures del malalt crònic complex.

A banda d’aquests objectius, també es pretén coordinar les actuacions dels professionals dels diferents centres de la Corporació.

En els actes de la jornada, que començaran a les 9 h es tractaran temes com les propostes del Pla de Salut en cronicitat; l’atenció domiciliària davant malalties cròniques; el maneig d’inhaladors per a reduir reaguditzacions; el servei de suport immediat a domicili per a persones en procés final de vida; o recomanacions dietètiques en el pacient crònic, entre d’altres temes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics