URGENT

El Club d’Hoquei de Blanes denuncia l’alcalde a l’oficina antifrau

Compartiu aquesta història

 

Les discrepàncies entre Ajuntament i club esportiu sobre el conveni signat ja ha arribat a l’oficina antifrau.

Josep Ridaura, president del Club Hoquei Blanes, ha presentat una denúncia a aquesta oficina contra l’alcalde, Josep Marigó, pel conveni entre el club i l’Ajuntament. La denúncia es va presentar a final d’abril i ahir mateix va ser signada per Ridaura.

El president del club ha denunciat que hi ha entitats que sí cobren les subvencions sense haver de justificar les despeses. Ho exemplifica amb l’escola de música que segons Ridaura no presenta factures per justificar la subvenció, com si que obliguen al club d’hoquei. Pel president de l’entitat esportiva, s’està davant d’un “tracte de favor”, perquè “la dona de l’alcalde era la secretària de l’escola de música i només han justificat les despeses amb una memòria d’activitats.

Ridaura va dir que el club d’hoquei havia justificat l’aportació de l’any passat el mes de gener i que el que van fer a principi d’abril va ser una ampliació d’informació, negant així les paraules de l’alcalde. El president del club va anar més enllà i va assegurar que Marigó i l’interventor municipal podrien acabar imputats per delictes com ara exacció il•legal d’impostos, malversació de fons públics, delictes contra l’ordenació del territori i falsedat de document públic.

El Punt / RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics