URGENT

Es reprenen els Assumptes Interns

Compartiu aquesta història

 

En aquest tram final de la temporada a RP, els serveis informatius començaran una ronda d’entrevistes amb els líders polítics de PLF. Així, des d’ara i fins al finals de juny, passaran pel programa Assumptes Interns els últims caps de llista de les passades eleccions municipals.

Aquest divendres el convidat serà Juan Andrés Osorio i s’anirà entrevistant a tots els líders polítics en ordre creixent, fins a Valentí Agustí, que serà entrevistat el dia 7 de juny.

L’Assumptes Interns manté el seu horari habitual, els divendres després dels informatius de la 1, les 3 i les 9 de la nit i pretén posar l’accent a l’activitat política de PLF a partir de les opinions dels principals actors polítics de la nostra vila.

El primer convidat, el lider d’iniciativa Juan Andrés Osorio, respondra en directe les últimes crítiques rebudes pel PP, que l’acusaven d’estar segrestat pel sou que cobra com a regidor amb dedicació. En aquest sentit, Osorio va assegurar estar disposat a ensenyar la nómina a qui vulgui saber el que cobra. També parlarem amb ell sobre les seves responsabilitats de govern, entre elles; joventut, medi ambient, pagesia i camins i rieres.

L’Assumptes Interns pren especial rellevància ara que, justament, estem creuant l’equador de la legislatura i que d’aquí a dos anys hi tornarà a haver eleccions municipals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics