URGENT

PIMEC assessorà als empresaris per cobrar a deutors

Compartiu aquesta història

 

La patronal PIMEC del Maresme – Barcelonès Nord formarà i assessorarà gratuïtament a les petites i mitjanes empreses sobre cobrament a deutors i la recuperació d’impagats. Així, la patronal orientarà en temes com els riscos en operacions comercials i pagaments diferits, cobrament puntual de factures, establiment de polítiques de crèdit, procediments per minorar els riscos, enfrontament a les estratègies de morosos i aplicació de la Llei contra la morositat i de la Llei d’enjudiciament civil.

Segons alerta PIMEC, 3 dècada 4 empreses tanquen a causa de problemes en el cobrament de factures, un fet que “afecta directament al finançament de les empreses i a la seva liquiditat, que són els grans problemes de les pimes i dels autònoms en l’actual context de crisi, segons alerta el secretari general de PIMEC i president de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat, Antoni Cañete.

Amb aquesta formació, PIMEC vol situar-se a prop de les empreses que pateixen aquest problema i oferir vies que ajudin a superar-lo.

El curs té una durada de 16 hores i està obert a totes les pimes de la zona. Comença el proper 4 de juny i es durà a terme dimarts i dijous a la delegació de PIMEC al Maresme situada a Mataró. Per a més informació i inscripció es pot consultar el web de l’entitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics