URGENT

El St. Lluís es complica l’ascens al perdre a Aiguafreda

Compartiu aquesta història

L’equip de futbol sala va caure derrotat dissabte a la tarda contra l’Aiguafreda per 6 a 4. Aquesta derrota els fa retrocedir a la tala de classificació. Ara són 4rts a 4 punts del líder, l’Interesportiu Malgrat i a 2 punts de l’Alella, que són els segons classificats.

Tindrà ocasió d’or per retallar distàncies aquest proper cap de setmana a casa contra el líder. El partit contra el Malgrat pot fer acostar les posicions d’ascens a un St. Lluís que es manté ferm amb les seves aspiracions.

El Sta. Maria no ha pogut donar un cop de mà al St. Lluís i no ha pogut superar aquesta setmana a l’Alella al Palauet. Els del Baix Maresme es van endur el partit per 2 gols a 6 mantenint així el segon lloc a la classificació. El Sta. Maria és 8e a la lliga i jugarà aquesta setmana contra el Pradenc, que ocupa plaça de descens de categoria.

En futbol l’amateur no afluixa. Un cop ascendit matemàticament, l’equip vol acabar guanyant el campionat. De moment continua guanyant. Aquesta setmana s’ha imposat al Batllòria per 4 a 0 i continua líder amb 74 punts, a 6 del segon, que és el Maçanet. Un Maçanet que aquesta propera jornada rebrà al seu camp al PLF, que si guanya, tindrà el títol al sac.

El juvenil i l’infantil també han guanyat aquesta jornada. Els primers al camp del St. Hilari per 3 a 4 i després de remuntar un 0-2 en contra. El juvenil és 6e i rebrà a casa a l’Hostalric aquesta propera jornada.

L’infantil va guanyar per la mínima, 0 a 1, al camp del Cal Aguidó blanenc amb el solitari gol de Noel. L’equip és 10è i aquesta setmana jugaran contra el líder, el Lloret de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics