La 12a cursa popular de PLF espera reunir uns 300 corredors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge es disputa a la nostra localitat la 12a edició de la Cursa Popular dels 9 km de PLF, una trobada atlètica que cada any compta amb més adeptes i participants. També diumenge es farà la 4a edició de la cursa infantil de 2 quilometres i mig.

L’organització preveu que aquest diumenge s’apleguin uns 300 corredors a la prova d’adults que comença a 2/4 de 10 del matí, i que una 70 d’infants prenguin part a la prova infantil que començarà just després, cap a 2/4 de 12. Ara com ara hi ha 120 corredors inscrits anticipadament, però el mateix dia de la cursa també es pot inscriure. Unes previsions que ha explicat el tècnic d’esports de l’Ajuntament de PLF, Jordi Fitó.

Un dels atractius de la marxa de PLF és que transcorre bàsicament per un traçat de camins rurals i només la sortida i l’arribada es fan pe zona urbana, mnetre que el recorregut de la cursa infanti es fa pel centre de la nostra localitat.

El recorregut es manté igual que en els últims anys com explica Jordi Fitó.

A la cursa Infantil hi poden participar els nascuts des de l’any 2000 i les inscripcions per a qualsevol de les dues curses es podran fer el mateix diumenge una hora abans de l’inici de la carrera d’adults.

La Cursa Popular és la primera cita esportiva d’aquest mes a PLF. La segona serà aquest proper dissabte amb la 3a edició de la Milla Urbana. Es tracta d’una cursa de 1609 metres al centre de la nostra localitat que es farà per categories dissabte a la tarda.

630 atletes comencen avui la Costa Brava Xtrem Running

Aquest edició s’han batut tots els records de participació i prop de 630 atletes estaran avui en la línia de sortida de la Costa Brava Xtrem Running, la prova de fons que en tres dies ressegueix tota la Costa Brava des de Blanes  fins a Portbou en diferents etapes.

Enguany hi ha una 50a d’inscrits més que fa un any, i en total hi haurà esportistes de fins a 44 països diferents.

Hi ha 23 modalitat s de cursa; la primera, en la que hi prendran part 200 corredors, la que només es recorre la primera , i la segona modalitat que fa les tres etapes.

La primera etapa, que es corre avui, és de 25 km entre Blanes i Tossa. Les dues etapes següents ja superen els 50 km, i van de Sant Feliu de Guíxols a Torroella de Montgrí, i de Roses a Portbou. El diumenge, a més, es farà la Tramuntanya de Llançà a Portbou, de 12 km.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics