URGENT

Troben el cos del nedador desaparegut fa 10 dies a Calella

Compartiu aquesta història

 

Al matí de dissabte els serveis d’emergència van rebre l’avís que es podia veure una persona surant al mar a Pineda. Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat una dotació terrestre i l’equip del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic, per tal de rescatar el cos, que es trobava 100 metres endins de la costa de la platja del barri de Poblenou. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que hi han enviat 6 dotacions, ha entrat a l’aigua i ha aconseguit treure l’home a la sorra.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, s’ha confirmat que es tracta de l’home, de 44 anys i veí de Sant Celoni, desaparegut el passat 2 de maig a la platja de Calella.

Lla vors es va engegar un dispositiu de recerca entre Bombers, Mossos d’Esquadra, efectius de la Creu Roja, Salvament Marítim, Guàrdia Civil i Policia Local. La recerca intensiva, per mar i aire, es va realitzar al llarg de tres dies i va resultar infructuosa.

L’home, esportista habitual, va desaparèixer després d’anar a Calella a preparar-se per la Challenge Barcelona Maresme que es farà aquest proper diumenge a Calella, i que combina carrera, bicicleta i natació a mar obert.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics