URGENT

Osorio diu que cobra 1600€ i es compromet a penjar la seva nomina a internet

Compartiu aquesta història

 

El primer convidat de l’Assumptes Interns de RP va ser divendres passat el regidor portaveu d’ICV-EUiA de PLF, Juan Andrés Osorio. L’ecosocialista va voler donar per acabada la polèmica entorn al seu sou al consistori, com a regidor amb dedicació exclusiva. Segons el regidor, que forma part de l’equip de govern amb diferents carteres, el seu sou és de 1600€ nets mensuals. Un sou que considera just i en sintonia amb el que cobrava a la seva anterior feina. Sobre la polèmica, Osorio explica que hi ha partits que han volgut manipular, i que publicarà la seva nomina al facebook del seu partit.

El PP ha estat molt crític sempre amb el sou del regidor, ja que considera que el PSC ha comprat el vot de l’ecosocialista per poder tenir majoria al consistori. En aquest sentit Osorio afirma que el sentit del seu vot el marca l’assamblea i que es podria donar el fet de votar en contra de la voluntat majoritària del govern.

El regidor va criticar als partits polítics locals que busquen el seu lluïment en el torn de precs i preguntes dels plens, en comptes de resoldre ràpidament els problemes de la ciutadania.

Diu Osorio que Iniciativa defensa el dret a decidir de Catalunya, tot i que no és un partit independentista. Entorn a això, diu el regidor que ara el català i Catalunya és el dimoni i va criticar el que considera discurs feixista del PP entorn a l’avortament o la reforma de l’ensenyament.

Entorn a la policia local, Osorio afirma que calia un canvi al cos local, ja que tot i que funcionava, calia millorar l’organització i entén que els canvis no agradin a tothom. En aquest sentit defensa la feina feta per la regidora Antònia Petit.

Osorio va anunciar la creació de l’Oficina d’habitatge jove i la tornara dels concerts al Forroll, com a fòrmula per dinamitzar la cultra juvenil.

El regidor va critica l’ACA i la seva política en la millorar i conservació de rieres. Diu que l’ens ha cedit la gestió de les rieres als municipis sense aportacions econòmiques i a més obligant-los a pagar un cànon per fer-hi intervencions.

Aquest proper divendres el convidat a l’Assumptes Interns serà el regidor portaveu de CiU a PLF, Joan Gallart.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics