Alternativa Jove del Maresme prepara l’Assemblea Nacional a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest proper cap de setmana es celebrarà a BCN la 2a Assemblea Nacional d’Alternativa Jove, la branca juvenil d’Esquerra Unida, en la que prop d’un centenar de delegats d’arreu de Catalunya debatran la línia política i organitzativa del moviment juvenil pels propers anys i s’escolliran el nou equip coordinador de la formació. Alternativa Jove explica que els propers anys vindran marcats per l’enfortiment de les lluites contra l’austeritat neoliberal.

L’assemblea comarcal del Maresme es va reunir dissabte passat a PLF per tal de poder triar als seus representants i delegats a l’Assemblea Nacional d’aquest proper cap de setmana. Un dels delegats serà el representant de Alternativa Jove i membre de l’Assemblea de EUiA de PLF, Carles Ruiz, que explica que la comarcal es va fer a PLF perque és un dels municipis on l’organització juvenil és més activa i anomena les directrius que es discutiran a BCN dissabte i diumenge.

Entre els temes a tractar en l’Assemblea Nacional hi ha la proposta d’enfortir els grups de joves del territori i la participació als moviments, així com simplificar els òrgans de direcció.

En els seus 2 anys i mig de vida, l’organització juvenil ha creat grups d’activistes per tot el territori català i ha participat activament en els moviments socials, estudiantils i obrers desenvolupats en els últims mesos. De fet des de les passades eleccions catalanes, la coordinadora nacional d’Alternativa Jove, Lorena Vicioso, és diputada per les llistes de la coalició ICV-EUiA.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics