Nova xerrada per a pares i mares sobre com afrontar l’adversitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Demà dimecres es fa una nova xerrada-col.loqui destinada a pares i mares de joves i infants de la nostra localitat. La trobada vol tractar com afrontar i verbalitzar les adversitats als més petits. La xerrada rep en nom de “Educar en les pèrdues i els canvis… fer famílies resilients”, és a dir, com resurgir de les desfetes i les adversitats de forma reforçada.

La xerrada, gratuïta i oberta a tothom, es farà a l’escola Les Ferreries a partir de 2/4 de 8 del vespre, però per l’entrada posterior al centre educatiu.

Aquesta xerrada és l’última programada d’aquest curs en el cicle de trobades de Pares i Mares que instrueix i condueix la psicopedagoga Mª Helena Tolosa,. Les xerrades són una de les línies d’actuació del servei educatiu a les famílies engegat des de l’Ajuntament sota el nom d’Escola de Pares i Mares. L’altre línia d’acció és el servei d’orientació familiar, a través del qual es pretén donar assessorament a les famílies i atendre consultes o dubtes de forma personalitzada i privadament. En aquest espai es poden orientar sobre diferents aspectes entorn a l’educació dels fills, com ara en els hàbits, l’hora de menjar, els estudis, elslímits o les rutines entre d’altres dubtes sobre l’educació general dels fills entre 0 i 18 anys.

Per accedir a aquest servei d’assessorament personalitzat cal sol.licitar hora al MiD

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics