URGENT

Blanes vol que la ciutadania participi a l’ordenança de neteja

Compartiu aquesta història

 

A finals d’aquest mes el govern de Blanes té previst portar a l’aprovació del ple municipal la nova Ordenança de la Neteja Viària i de la Gestió dels Residus que substituirà la que actualment està en vigor. Davant d’això, i amb l’objectiu d’incentivar la participació ciutadana, el consistori blanenc ha decidit obrir un termini perquè la ciutadania pugui fer aportacions i suggeriments que ajudin a millorar aquesta normativa.

Dijous de la passada setmana, en el decurs de la reunió de treball per tractar aquesta nova ordenança, els representants polítics i tècnics de l’Ajuntament van creure oportú donar la possibilitat als blanencs perquè facin aportacions sobre una de les qüestions que sol preocupar més a la ciutadania, centrades bàsicament en la neteja dels carrers i la recollida d’escombraries.

Així doncs, els ciutadans que vulguin fer contribucions i suggeriments per incorporar al nou text normatiu podran fer-ho fins el proper divendres a través de dos mitjans. D’una banda lliurant un escrit al Registre d’Entrada de l’Ajuntament o bé a través de la xarxa, enviant un correu eletrctrònic a una adreça que trobareu al web de RP.

 

suggerimentsnovaordresidus@blanes.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics