URGENT

L‘infantil de bàsquet continua el pols per guanyar el campionat

Compartiu aquesta història

 

Aquesta setmana l’equip va atropellar al Fornells. Els palafollencs van fer valer la seva superioritat imposant-se a la pista dels gironins per 8 a 59, en un partit sense gaire història. El més positiu és que la victòria manté als locals com a liders empatats a victòries amb el Lloret, que és segon i l’Olot que són 3r. Els palafollencs són líders pel seu potencial anotador. Un triple empat al capdamunt de la taula que es trencarà la propera setmana, ja que hi ha un dels enfrontaments més interessants, ja que el PLF jugarà al Palauet contra l’Olot. Amb una victòria de l’infantil de PLF, els de la Garrotxa es despenjarien de la lluita pel títol. De tota manera no serà fàcil, ja que l’Olot és un dels 2 equips que ha aconseguit derrotar ja als palafollencs, en el partit d’anada i només d’1 punt.

Qui ha acabat ja el campionat és el sènior palafollenc i ho ha fet amb una dolorosa derrota a la pista del Calella C. Dolorosa no per ser una derrota abultada, sino precisament pel contrari, ja que l’equip palafollenc només va caure d’1 punt; 51 a 50. El sènior tanca una mala temporada com a penúltim classificat amb 9 victòries i 21 derrotes.

Els equips Sots 21 i junior del CB Palafolls ja van finalitzar la temporada la passada setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics