Comencen les preinscripcions a l’Escola de Música i Dansa de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Fins al dia 24 d’aquest mes està obert el període de preinscripció per a l’Escola Municipal de Música i Dansa de PLF, amb seu al MiD. El procés, però, es divideix en dos torns. El primer, iniciat aquest dilluns, és exclusiu pels alumnes que actualment estan ja cursant estudis a l’escola, que es podran preinscriure pel proper curs fins aquest divendres. Serà a partir del proper dilluns, quan s’obrirà el procés a les persones de fora del centre, sempre i quan hi hagi disponibilitat de places un cop finalitzat el període de preinscripcions dels alumnes actuals.

Pel que fa a l’escola de Música, el centre presenta tot el catàleg habitual de cursos i tallers pel proper any. Entre els cursos generals que es poden trobar al centre educatiu hi ha des del llenguatge musical a les corals d’adults i infantils passant per la cobla, la banda i l’orquestra. Pel que fa als instruments, a banda dels habituals com guitarra, saxo, trompeta o bateria, el catàleg formatiu també inclou instruments propis de la cobla com el flabiol, tenora o el Tible.

Pel que fa a les classes de dansa, l’escola ofereix cursos de dansa clàssica i creativa, flamenc, teatre, balls moderns o teatre musical.

Un cop acabat el termini de preinscripcions, al mes de juny, s’iniciarà la matrícula al centre pel proper curs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics