URGENT

Comencen les preinscripcions a l’Escola de Música i Dansa de PLF

Compartiu aquesta història

 

Fins al dia 24 d’aquest mes està obert el període de preinscripció per a l’Escola Municipal de Música i Dansa de PLF, amb seu al MiD. El procés, però, es divideix en dos torns. El primer, iniciat aquest dilluns, és exclusiu pels alumnes que actualment estan ja cursant estudis a l’escola, que es podran preinscriure pel proper curs fins aquest divendres. Serà a partir del proper dilluns, quan s’obrirà el procés a les persones de fora del centre, sempre i quan hi hagi disponibilitat de places un cop finalitzat el període de preinscripcions dels alumnes actuals.

Pel que fa a l’escola de Música, el centre presenta tot el catàleg habitual de cursos i tallers pel proper any. Entre els cursos generals que es poden trobar al centre educatiu hi ha des del llenguatge musical a les corals d’adults i infantils passant per la cobla, la banda i l’orquestra. Pel que fa als instruments, a banda dels habituals com guitarra, saxo, trompeta o bateria, el catàleg formatiu també inclou instruments propis de la cobla com el flabiol, tenora o el Tible.

Pel que fa a les classes de dansa, l’escola ofereix cursos de dansa clàssica i creativa, flamenc, teatre, balls moderns o teatre musical.

Un cop acabat el termini de preinscripcions, al mes de juny, s’iniciarà la matrícula al centre pel proper curs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics