URGENT

Un treballador cau del sostre d’una nau industrial de Pineda

Compartiu aquesta història

L’home va resultar ferit dimarts a la tarda després de caure des del sostre d’una nau del Polígon Industrial de Pineda mentre hi estava treballant. Segons fonts policials consultades per Ràdio Pineda, l’home treballa en una empresa amb seu a Calella, té de 30 anys i és veí de Poblenou. Les mateixes fonts calculen que el treballador va caure d’una altura d’uns 7 metres.

A causa de l’accident, l’home va patir diverses lesions i traumatismes i va ser traslladat ràpidament a l’Hospital de Can Ruti de Badalona.

En les tasques de rescat hi van intervenir dues dotacions de bombers, dues ambulàncies SEM, una de medicalitzada, i també va activar l’helicòpter medicalitzat. També hi van intervenir els Mossos d’Esquadra, i tres dotacions de la Policia Local

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics