URGENT

Xerrada sobre les preferents i el procés d’arbitratge

Compartiu aquesta història

 

La Regidoria de Consum de PLF ha preparat per demà, juntament amb l’ADICAE, l’Associació d’Usuaris de bancs, caixes i assegurances, una xerrada informativa i oberta per tal de parlar i resoldre dubtes entorn les Participacions preferents i tot el procés d’arbitratge iniciat per tal d’intentar recuperar part de la inversió.

Precisament, la xerrada vol explicar en quins casos el procés d’arbitratge amb el banc és factible i quines són les recomanacions per aquells estalviadors que a ja han iniciat procediments judicials contra les entitats emissores d’aquests productes, que han deixat molts petits estalviadors sense les seves inversions.

La xerrada es farà demà dimecres al Casal de l’Avi de PLF a partir de les 7 de la tarda.

El Maresme és la zona més afectada per aquests productes bancaris, bàsicament per la implantació al territori de Caixa Laietana, una de les entitats bancàries que van oferir aquestes Participacions Preferents.

Fa uns dies Bankia, on està integrada la caixa maresmenca, xifrava en 259 el nombre de famílies de PLF que tenen inversions en aquests productes. El que situa a la nostra població com la 6a de la comarca amb un nombre absolut de Participacions Preferents.

Al mes d’octubre ja es va fer una primera reunió amb afectats per aquests productes. Llavors unes 150 persones es van interessar a la trobada per com recuperar les inversions dipositades en les participacions preferents, que en alguns casos es van veure abocats a canviar aquestes participacions en accions de Bankia, uns títols que han caigut en picat des de la seva sortida a borsa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics