URGENT

Fins a 19 anys de presó pels falsos policies que assaltaven prostíbuls

Compartiu aquesta història

 

L’Audiència de Girona ha condemnat a penes d’entre 9 i 19 anys i mig de presó els tres integrants de la banda que es va dedicar a assaltar prostíbuls fent-se passar per policies. Segons recull la sentència, al febrer del 2009 el grup va entrar a tres pisos de Blanes, però també a Reus i Cambrils (Baix Camp).

A tot arreu, els tres processats, dos homes i una dona, actuaven de la mateixa manera. Es presentaven als prostíbuls, mostraven una placa falsa i atemorien les noies que hi exercien amb una pistola. Després, les tancaven en una habitació i robaven tot allò que podien. A Blanes, a més, un dels homes també va violar una de les noies.

Els fets que ara s’han sentenciat van tenir lloc el febrer del 2009, quan amb pocs dies de diferència la banda va arribar a assaltar tres pisos seguint el mateix ‘modus operandi’. El grup actuava amb un pla preconcebut: tots tres es feien passar per policies de la unitat d’estrangeria.

Per donar més versemblança a la paròdia, els processats solien dir a les noies que havien de fer un registre al pis. Les tancaven en una habitació i, un cop s’havien desfet d’elles, campaven lliurement per la resta del pis arreplegant tots els objectes de valor. Si les noies es resistien, les lligaven amb brides i les amenaçaven amb una pistola.

Entre els objectes sostrets dels pisos hi ha telèfons mòbils, televisions i ordinadors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics