URGENT

La Diputació invertirà 30 milions d’€ a la comarca del Maresme

Compartiu aquesta història

 

El diputat adjunt a la presidència de la Diputació i alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia Cañizares, ha explicat aquesta setmana en roda de premsa les inversions que ha realitzat aquesta administració a la comarca a través dels diferents instruments del pla “Xarxa de governs locals 2012-2015”. L’aportació total que rebrà el Maresme ascendeix a 30 milions d’euros.

Així els ajuntaments, han rebut 19 milions € en inversions al territori pactades a través de les meses de concertació. També es destinen 6 milions en recursos del Catàleg de Serveis 2012 i del 2013. A més, s’han destinat 5 milions i mig més als ajuntaments de la comarca a través del Programa de Suport a la Solvència Financera Local, una línia d’ajudes als consistoris per tal de finançar despeses generades pel manteniment de la prestació de serveis locals.

Referint-se al conjunt d’instruments que la corporació posa al servei dels ens locals perquè aquests puguin continuar prestant serveis als ciutadans, el diputat ha explicat que la concertació “és una responsabilitat compartida entre la Diputació de Barcelona i els ens locals que hi intervenen”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha transmès la satisfacció dels ajuntaments. A més, considera que “situar els consells comarcals com una eina imprescindible de la concertació ha estat un encert que servirà per coordinar més i millor els serveis locals”

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics