URGENT

Les ADF del Maresme denuncien que encara no han cobrat les subvencions de l’any passat

Compartiu aquesta història

 

Al mes de juny començarà la campanya de prevenció lluita contra els incendis forestals a Catalunya i segons han denunciat les ADF de l’Alt Maresme, el Departament d’Agricultura de la Generalitat encara els deu la subvenció del 2012. A través d’un comunicat, aquesta federació que aglutina una desena d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) entre el Maresme i el Vallès Oriental, recorda a més que la subvenció de l’any passat ja havia patit una retallada pressupostària del 70% en relació a l’import que s’atorgava en anteriors anualitats. Una retallada que va coincidir amb un augment de del risc d’incendi en aquestes dues comarques.

Els diners que dóna la Generalitat és la que s’utilitza per oferir la formació necessària als voluntaris per preparar-los per a les tasques de prevenció i extinció d’incendis.

La subvenció també ajuda a la federació a donar suport a les ADF a nivell d’organització, optimització de recursos i coordinació, tant amb les pròpies ADF, com amb els altres cossos de seguretat i administracions que participen en la lluita contra incendis, com Bombers, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, Diputació de Barcelona i Ajuntaments.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics