URGENT

Blanes i la fundació turística de Sta Susanna col.laboren per promocionar la Ciutat Esportiva

Compartiu aquesta història

 

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Fundació Turística de Santa Susanna, Joan Campolier, han aquest dimarts al migdia un conveni de col•laboració per a la comercialització de la Ciutat Esportiva de Blanes.

Aquest conveni, que d’entrada tindrà un any de vigència, preveu que Blanes aplicarà un descompte del 25% en els preus dels lloguers de les instal•lacions de la Ciutat Esportiva Blanes i dels dos camps de futbol municipals (Ca la Guido i Mas Borell) a la fundació turística.

La intenció és que tant l’Ajuntament de Blanes com la Fundació de Sta Susanna puguin fer propostes conjuntes d’esdeveniments esportius en aquestes instal.lacions blanenques.

La Fundació Turística de Santa Susanna és una entitat formada per l’Ajuntament d’aquesta localitat i el sector turístic, amb la intenció de vetllar per la imatge i la millora del desenvolupament del sector turístic amb la promoció turística conjunta del destí de Santa Susanna.

Amb el conveni, l’entitat turística vol promoure la creació de paquets que promocionin el turisme esportiu, adreçats tant als visitants nacionals i estatals com internacionals.

De fet es tracta d’un conveni similar al que ja va signar l’Ajuntament amb el sector hoteler de la ciutat, per tal de promocionar la Ciutat Esportiva.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics