URGENT

Record de participants al casal d’estiu de PLF

Compartiu aquesta història

 

338 nens i nenes participaran a l’activitat estival que organitza l’Ajuntament a les instal•lacions del CEIP Mas Prats. Tot i això han quedat alguns preinscrits fora del casal, ja que al final només s’ha pogut atendre a aquelles sol•licituds relatives a participants empadronats a PLF. Tots els que han demanat plaça, però són d’altres municipis, han quedat fora de l’activitat, ja que enguany hi ha hagut més sol•licituds que mai.

Segons indiquen fonts municipals, només s’han acceptat aquells nens i nenes que tot i ser de fora de PLF, estudien a la nostra localitat.

La gran majoria d’inscrits han demanat plaça pel torn de matí, i com ja és habitual, el torn de juliol matí és el que té un major nombre de participants.

Ara els sol•licitants que han obtingut plaça, caldrà que formalitzin la inscripció, fent efectiu el pagament del servei.

Paral•lelament l’Ajuntament de PLF ha iniciat el procés de contractació del personal del casal d’estiu.

Segons fonts municipals, el casal requerirà 34 llocs de treball. La majoria serà per a monitors de lleure titulats, amb 29 llocs de treball, però també es requereix un director d’activitat i 4 auxiliars de monitors.

El procés de selecció es fa mitjançant concurs lliure i es poden presentar les instàncies a les oficines de l’Ajuntament fins a finals d’aquesta setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics