URGENT

800 agents turístics russos visiten la Costa Brava Sud

Compartiu aquesta història

 

Des de finals d’abril i durant tot aquest mes de maig, l’empresa Serhs, a través de destacats operadors turístics russos, haurà portat uns 800 agents de viatge a Catalunya provinents de 23 regions diferents de Rússia que han vingut a conèixer diferents destinacions turístiques del nostre país. És el cas de Lloret de Mar on se’ls ha fet un presentació de destinació.

El programa, que s’ha dissenyat específicament per a aquests agents, compta amb visites als principals atractius turístics de cada zona així com propostes per conèixer la gastronomia autòctona, la infraestructura d’acollida turística i hotelera, i els espectacles típics. S’ha establert una estada mitjana de 9 nits i els grups estaran formats per una mitjana de 25 agents de viatges en cada viatge de familiarització.

Lloret Turisme hi ha participat realitzant presentacions de destinació a cada un dels grups; una acció de promoció que en paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme, «permet donar a conèixer l’ampli ventall de possibilitats de Lloret de Mar com a destinació de platja urbana.

El mercat rus ha experimentat un increment en les vendes de l’ordre del 47% respecte al 2012. Això dóna una quota de mercat del turista rus a Catalunya del 40% i a Espanya del 20%. Espanya es col.loca entre els tres principals destins turístics per al turisme rus, juntament amb Turquia i Egipte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics