URGENT

Ferit greu després que li esclati el cotxe mentre el desballestava

Compartiu aquesta història

 

Ahir a la tarda un home ha quedat ferit greu en l’explosió d’un vehicle que estava desballestant, juntament amb més persones, a Lloret de Mar. Els fets s’han produït en un xalet situat a la urbanització la Montgoda, quan uns homes estaven desballestant amb una radial un vehicle, amb matrícula estrangera, al patí de la finca.

Sembla que una guspira ha entrat en contacte amb el combustible del vehicle, causant l’explosió. Com a conseqüència, un home de 40 anys ha resultat ferit greu amb cremades a les cames, als braços i al pit i ha estat evacuat en l’helicòpter del SEM a la unitat de cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat tres dotacions dels Bombers de la generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter del SEM, i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Lloret de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics