URGENT

Denuncien la venda irregular de vehicles als carrers de PLF i a l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

L’Associació Nacional de Comerciants de Vehicles, l’Ancove, ha demanat a l’Ajuntament de PLF que actuï en contra de la venda il•legal de vehicles al nostre municipi.

Denuncien l’augment de cotxes estacionats amb el cartell de “es ven”, però que no són transaccions de particulars, sinó que rere aquests vehicles hi ha una activitat pseudoprofessional de compra-venda de vehicles de segona mà.

Alerten que aquesta activitat no està legalitzada i que per tant no paguen els corresponents impostos i que fins i tot, segons alguns estudis que han fet, en molts casos els cotxes no han passat la ITV, no estan al corrent del pagament d’impostos o fins i tot estan embargats. Ho explica Elias Iglesias, president de l’Associació Nacional de Comerciants de Vehicles.

A banda de PLF, l’associació ha enviat una carta a 6 consistoris més. Segons l’entitat, de tots 7 només el palafollenc ha respost expressant la seva voluntat de regular aquesta activitat a través d’una ordenança. En aquest sentit i segons apunta aquesta mateixa entitat en una nota de premsa, el consistori palafollenc ha demanat assessorament a l’Associació per tal de poder desenvolupar la normativa municipal que reguli aquesta pràctica de compra-venda al carrer. El mateix president afirma que el consistori s’ha compromès a presentar en breu una proposta al ple per impulsar la normativa municipal per evitar aquesta pràctica.

Iglesias felicita a l’Ajuntament per aquesta agilitat i voluntat de resoldre el greuge i ha entregat al consistori les signatures dels 8 establiments palafollencs associats agraint el compromís.

Entre els altres ajuntaments on s’ha denunciat aquesta pràctica hi ha Tordera, Malgrat, Sta. Susanna o Pineda, que encara no tenen normativa local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics