URGENT

La llar d’infants s’apujarà un 9% el curs vinent

Compartiu aquesta història

 

El ple de PLF es reuneix aquest vespre en sessió ordinària. 14 punts té la sessió plenària d’aquest vespre, que començarà a les 8 i que serà transmesa en directe per RP.

En el ple d’avui els temes urbanístics agafen protagonisme especial, amb modificacions del pla General o estudis de volum en diferents finques.

De tota manera, d’interés general, hi ha la modificació d’algunes ordenances fiscals de tributs municipals.

La principal modificació serà en el cost de la llar d’infants que s’encareix un 9% respecte l’any passat. Un augment que ha de servir per compensar la reducció de les aportacions que feia la Generalitat per cada plaça. Pel proper curs es mantindrà la bonificació del 30% pels participants que siguin empadronats a PLF. Així el preu mensual passarà dels 106€ que costa ara als 116 que costarà a partir de setembre.

 

Un altre dels punts de l’ordre del dia d’avui, és la concertació d’un conveni amb l’ACA per tal que lAjuntament de PLF pugui dur a terme el manteniment, la conservació i la millora de les rieres de la nostra vila. Aquestes tasques les ha de fer l’ACA, però la seva delicada situació econòmica, ha deixat sense atenció a les rieres de molts municipis. El conveni es signa per tal que l’administració catalana cedeixi aquestes tasques a l’Ajuntament, sense que el consistori hagi d’abonar els canons per fer treballs que estan establerts per l’ACA.

També es preveu ampliar el nombre de delegacions de funcions a la diputació, que des de fa anys s’encarrega, per exemple, del cobrament d’alguns impostos locals.

Al tractar-se d’un ple ordinari, l’últim dels punts a l’ordre del dia serà el de precs i preguntes. Primer dels regidors de l’oposició i, després, del públic assistent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics