URGENT

Recollida solidària de productes d’higiene i per a la llar

Compartiu aquesta història

 

Des d’aquesta setmana i fins a finals de mes estarà en marxa a PLF una recollida de productes de primera necessitat tant d’higiene personal com de productes de neteja per a la llar.

Són elements molt necessaris i que, degut a la crisi, moltes famílies no es poden permetre degut al seu cost.

És per això que l’Àrea de Serveis Socials de PLF i l’entitat solidària “Fronteras Abiertas a la Amistad” han engegat aquesta campanya de recollida d’aquests productes, que es poden lliurar al casal de l’avi del centre o al casal de la Dona.

Xesca Torres, treballadora social de PLF, explica que aquesta campanya complementa la que es va fer al Nadal per recollir aliments.

Ara com ara les necessitats alimentàries bàsiques estan cobertes gràcies als vals que lliure el consistori, que no poden cobrir aquests productes de neteja i higiene.

Uns productes que es destinaran a les famílies més necessitades de PLF. En aquest sentit, Torres, explica que el nombre de persones beneficiades de les ajudes directes de l’Ajuntament i de les campanyes solidàries, han augmentat en l’últim any.

De gener a Maig d’aquest 2013, els serveis socials de PLF estan atenent a 62 famílies locals. La majoria no tenen cap tipus de prestació econòmica o en el millor dels casos tenen l’ajuda dels 426€.

La campanya engegada aquest mes vol recollir des de bolquers, xampús, llegiu, paper de bany, sabó rentaplats i així tota classe de productes similars.

A banda dels punts de recollida habilitats durant tot el mes de juny, la campanya també instal.larà una parada a la fira Palafolls TotCanvi que es farà el proper dia 15 al centre de la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics