URGENT

Marxa contra les retallades educatives a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Mig miler de persones han participat aquest diumenge en una marxa reivindicativa en contra les retallades en el sector educatiu. La manifestació, encapçalada amb la pancarta ‘Ni LOMCE, ni retallades’, ha recorregut gran part del passeig marítim de la localitat.

Els manifestants han volgut mostrar el seu rebuig a les retallades del Govern, la LOMCE, la pujada de les taxes universitàries, l’augment del preu de les llars d’infants i en defensa de l’escola pública. La caminada ha estat organitzada per la Comunitat Educativa de l’Educació Pública de Blanes, que aplega personal docent de diversos centres educatius, estudiants i AMPAS.

La marxa reivindicativa ha sortit del passeig de S’Abanell i ha finalitzat davant del monument a la Sardana. Allà, els manifestants han llegit un text conjunt en defensa de l’escola pública de qualitat i en contra les retallades. A més han demanat que augmenti la inversió en educació pública del 3,4% al 6% del PIB.

Després de la caminada hi ha hagut jocs infantils. Des de l’organització asseguren que tenen previst repetir mobilitzacions similars després de “l’èxit obtingut” amb aquesta marxa.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics