URGENT

Malgrat urbanitzarà l’últim tram de riera de forma “romàntica i bucòlica”

Compartiu aquesta història

 

Del pas pel centre urbà de la riera de St Genís per Malgrat només queda un únic tram descobert. És el conegut tram de Can Feliciano, que actualment està canalitzat amb una U de formigó, i que segons explica l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, la intenció última és urbanitzar-la per donar continuïtat a les actuacions fetes ja a la riera fins la seva desembocadura.

Campoy, però explica que per les característiques d’aquest últim tram fan que la seva urbanització es plantegi de forma més romàntica i bucòlica amb la incorporació d’elements de fusta i il•luminació més baixa i intimista.

El que ja ha encarregat l’Ajuntament és la seva obertura amb formigó, per tal que quedi canalitzada. La previsió es començar a redactar el projecte abans d’un any i que les obres es duguin a terme abans de finalitzar la legislatura actual. Canmpoy diu que un cop coberta, una actuació que es farà en breu, la urbanització no corre pressa, per que els problemes de mosquits i seguretat ja estaran solucionats.

Ara com ara la riera està canalitzada en tota la trama urbana, i coberta des del carrer Passada fins la Pl de l’Ancora.

La canalització del tram de Can Feliciano , prop del CAP de salut, va generar l’estiu del 2007 un fort rebuig popular que llavors va obligar a aturar les obres. Finalment la majoria del govern va aprovar continuar amb les obres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics