URGENT

Investiguen si la banda de la Dolores va robar al Golf Girona

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos investiguen si els ja detinguts per l’assalt de febrer a una casa d’una urbanització d’Argentona també estan darrere de l’assalt al Golf Girona.

El mateix dia de l’assalt a Argentona, la policia local va detenir un home colombià, de nom Mario, en un control de carretera i li van comissar part del material robat a la casa. Inicialment l’home no va donar pistes dels seus còmplices, però després de dies a la presó va aportar dades que van permetre fer caure tot un grup vinculat amb el cas. El centre de la trama l’ocupa Dolores Díaz, una dona de PLF, que havia mantingut una relació sentimental amb la víctima. La Dolores, a través del seu amic, veí de Begur, havia contactat amb mercenaris perquè perpetressin l’assalt com a revenja perquè l’exparella no li havia tornat una quantitat important de diners. La Dolores ja ha estat empresonada i també dos suposats autors materials de l’assalt i un altre implicat considerat intermediari.

En el decurs de la investigació d’aquest cas, el primer detingut va explicar davant d’un mosso que el seu grup havia planificat assaltar les instal•lacions del Golf Girona, ja que li havien dit que coincidint amb el canvi de mes allà hi solia haver molts diners.

L’assalt a les oficines del Golf Girona es va perpetrar el divendres 2 de març. Tres homes encaputxats van entrar als despatxos de les instal•lacions i van amenaçar les dues treballadores que hi havia a l’interior, les van arrossegar per terra i les van lligar amb brides i van fugir amb un botí de més de 5.000 euros.

La detenció de la banda de la Dolores també ha fet obrir una investigació per un altre intent d’assalt violent en un domicili de Palafrugell, que es va entreveure a partir de la declaració del primer detingut de la banda de la Dolores.

La palafollenca va ser interrogada la setmana passada al jutjat d’Arenys, i, tot i que es va voler declarar innocent de l’assalt a la casa del seu excompany a Argentona, va incórrer en contradiccions que van revelar que n’estava al corrent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics