Els gegants i dels diables de PLF protagonitzen les catifes de Corpus d’aquest any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest diumenge es tornaran a confeccionar a PLF les tradicionals catifes de Corpus. Enguany les principals novetats són l’emplaçament, que es desplaça a l’avd Costa Brava entre els carrers Major i Ramon Turró. Un altre novetat és la grandària ja que la intenció és cobrir tot aquest tram de carrer.

Enguany l’organització ha decidit dedicar les catifes a des entitats locals que aquest 2013 celebren el 5è aniversari. Es tracta de la Colla Gegantera i els Diablesfolls, que protagonitzaran les catifes de flors que es faran diumenge. Ho explica Núria Ribas, de l’organització de les catifes de Flors de PLF.

De fet la preparació ja ha començat, amb una primera recollida de flors i pètals començarà demà dissabte amb la recollida i la neteja de les flors que s’utilitzaran l’endemà diumenge. Qui vulgui participar-hi, pot fer-ho dirigint-se a les 4 de la tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo.

L’endemà diumenge, a partir de les 7 es començarà a perfilar el dibuix commemoratiu de la catifa, i amb l’ajuda dels voluntaris es començarà a reomplir amb les flors de colors.

Es calcula que les catifes estaran enllestides cap al migdia i que es podran contemplar fins la tarda, quan les brigades municipals netejaran l’espai.

La policia local informa que degut a aquesta activitat estarà prohibit aparcar i circular en aquest tram de l’av. Costa Brava durant gran part del diumenge, mentre que hi haurà altres restriccions a la plaça del Fòrum Palatiolo per la realització de la Trobada de Motos Antigues de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics