URGENT

Creen una plataforma a la Selva i l’Alt Maresme en defensa de l’Estat del Benestar

Compartiu aquesta història

 

Prop d’una trentena de persones han creat, assembleariament, la Marea Taronja Selva i Alt Maresme, una iniciativa que s’adhereix a la campanya general en contra de les retallades que fan els diferents governs en els serveis socials. L’objectiu últim és la defensa de l’Estat del Benestar i el dret de les persones a una vida digna.

La nova Marea Taronja se suma així a la mobilització conjunta amb altres plataformes i organismes vinculats al sector d’arreu de l’Estat.

Les persones implicades en la campanya Marea Taronja, que llueixen samarretes d’aquest color durant les seves mobilitzacions, també tenen la voluntat d’implicar la societat civil en aquesta causa que rebutja la política de retallades que, asseguren, està posant en perill la consolidació de l’Estat del Benestar del país.

Com a primera iniciativa de la plataforma a la nostra zona, la Marea Taronja Selva i Alt Maresme ha creat una pàgina al facebook per informar sobre les seves activitats i on també esperen aconseguir noves adhesions.

Trobareu l’enllaç al web de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics