L’Ajuntament estrena nova plana web

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des d’aquesta setmana està activa una reformulació del web de l’Ajuntament de PLF que millora no només l’aparença i l’accessibilitat, sinó també es multipliquen els serveis en línia cap als ciutadans.

Palafolls.cat incorpora en la seva nova versió, la informació general del municipi, com ara situació, història o adreces turístiques i comercials.

També amplia les opcions de fer tràmits online de forma més àgil, així com la possibilitat de fer més gestions des de la pròpia plana web, i sense necessitat d’anar a les oficines municipals.

El nou portal també inclou molts recursos relatius a serveis del municipi com ara relacionats amb la promoció econòmica amb models de cartes de presentació, o de currículums, o resums, per exemple, de les xerrades de pares i mares de PLF.

Segons el Departament de Noves Tecnologies de PLF, el nou web vol esdevenir el més semblant possible a les oficines físiques de l’Ajuntament, és a dir, que pugui donar resposta a les necessitats bàsiques dels ciutadans. D’aquesta manera s’estalvien desplaçaments a l’Ajuntament per fer tràmits.

El nou portal també permetrà el contacte amb els regidors dels diferents partits polítics així com sol•licitar una trobada tant amb càrrecs electes com responsables tècnics de les diferents àrees del consistori.

La intenció última del nou web és agilitar tràmits i serveis amb l’administració local per tal de donar un millor servei al ciutadà.

Al nou web es pot consultar els horaris de transport públic de PLF, sol•licitar algun equipament esportiu o el Molí d’en Puigverd, consultar les ordenances municipals, denunciar anomalies a la via pública, fer denuncies policials online o sol•licitar hora per renovar el DNI a la nostra població.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics