Els cotxes de la policia local incorporaran nous elements tecnològics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els vehicles policials incorporaran en breu unes noves estacions tecnològiques connectades a través d’internet amb la central Aquests aparells, semblants a una tableta, permetran fer els primer tràmits i gestions policials des del mateix cotxe policial i sense necessitat d’anar a la comissaria.

Aquests aparells tenen accés telemàtic amb les principals aplicacions policials, pel que serà fàcil poder fer denúncies insitu, fer comprovacions documentals, realitzar atestats i d’altres operacions sense necessitat de tenir un agent a la caserna.

Tot plegat, agilitarà la tasca policial, estalviant haver d’anar presencialment a la caserna per segons quins tràmits. Ho explica el cap de la policia de PLF, Antoni Carrera.

Aquests nous dispositius també incorporaran una impressora, pel que es podrà lliurar còpies dels tràmits.

Ara com ara l’Ajuntament està estudiant la millor opció per tecnificar els vehicles amb aquests dispositius de connexió amb els aplicatius policials. Després caldrà instal.lar-los als dos vehicles policials de PLF, pel que Carrera espera poder tenir enllestida la tecnificació a mitjans de juliol.

D’altra banda ahir van començar els cursos de formació per agents policials davant la imminent instal•lació en els cotxes patrulla dels nous desfibril•ladors portàtils que ha llogat l’Ajuntament de PLF i que utilitzaran en cas d’emergència, els cossos de seguretat i membres de la regidoria d’esports de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics