URGENT

Demà obre la piscina municipal

Compartiu aquesta història

A les portes de St. Joan, la instal•lació obrirà de nou les seves portes amb una jornada de portes obertes, pel que demà l’accés a la piscina serà gratuït per a tothom.

La instal•lació mantindrà l’horari habitual, obrint a les 10 del matí i tancant portes al públic en general a les 7 de la tarda, quan començaran diferents cursets de natació.

La regidora d’esports de PLF, Ester Torrent, explica que la instal•lació estarà oberta fins l’11 de setembre i que mantindrà la majoria de serveis.

Enguany l’Ajuntament ha apujat un 10% el preu de l’entrada a la piscina, després d’anys de mantenir la mateixa tarifa. A partir de dissabte l’entrada general entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passat a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, el preu és de 44.33€ pels infants i de 51.59 pels adults.

Ara fa dues temporades es van estrenar els abonaments de 10 entrades a la piscina, que han tingut molt bona acceptació i que enguany costaran 24.20 per adults i 19.8€ per infants. Diu Torrent que aquests abonaments

D’altra banda durant aquest mes, els interessats en els cursets d’iniciació i perfeccionament de natació podran informar-se a la recepció del mateix equipament. Els cursets són a partir de 4 anys i s’impartiran durant tot el mes juliol i mig mes d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics