El quintet de vent metall ofereix la primera actuació del juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre, els alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls van oferir el primer dels 4 concerts programats pel mes de juliol.

El recital, ofert pel quintet de vent metall del MiD, va ser a la Plaça Major, i va donar el tret de sortida a un cicle musical.

El proper diumenge s’espera l‘actuació de la Cobla de Palafolls, que interpretarà una sèrie de sardanes a la gespa del Casal d’Avis, de forma que després d’un estiu sense audicions, aquest any sí que és ballarà la dansa tradicional catalana a Palafolls.

Una setmana després, la Banda de Palafolls agafarà el relleu i posarà el fil musical a un concert sopar que és celebrarà a la Plaça del Fòrum Palatiolo. El festival nocturn oferirà tota una sèrie de clàssics musicals del cinema.

Ja per tancar el cicle, la Coral Palatiolo protagonitzarà una cantada d’havaneres a la nostra vila. Aquest últim concert està previst per la nit del 20 de juliol, novament, a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics