URGENT

El quintet de vent metall ofereix la primera actuació del juliol

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, els alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls van oferir el primer dels 4 concerts programats pel mes de juliol.

El recital, ofert pel quintet de vent metall del MiD, va ser a la Plaça Major, i va donar el tret de sortida a un cicle musical.

El proper diumenge s’espera l‘actuació de la Cobla de Palafolls, que interpretarà una sèrie de sardanes a la gespa del Casal d’Avis, de forma que després d’un estiu sense audicions, aquest any sí que és ballarà la dansa tradicional catalana a Palafolls.

Una setmana després, la Banda de Palafolls agafarà el relleu i posarà el fil musical a un concert sopar que és celebrarà a la Plaça del Fòrum Palatiolo. El festival nocturn oferirà tota una sèrie de clàssics musicals del cinema.

Ja per tancar el cicle, la Coral Palatiolo protagonitzarà una cantada d’havaneres a la nostra vila. Aquest últim concert està previst per la nit del 20 de juliol, novament, a la Plaça del Fòrum Palatiolo.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics