Les Noves Generacions del Partit Popular de PLF faran un acte de presentació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Avui a la nit, les Noves Generacions dels populars celebraran un acte per donar-se a conèixer a la Plaça del Poppi. La branca juvenil del partit, i té com a funció dinamitzar i promoure l’activitat del grup polític entre els joves. Si bé aquest tipus d’estructuració ja existeix a nivell comarcal, els populars de Palafolls volen impulsar la idea des de el mateix municipi, on les Noves Generacions fa setmanes que hi treballen.

La intenció del l’acte d’avui al vespre és, principalment, obrir les idees d’aquest nova organització al públic, i oferir el seu punt de vista respecte a la gestió del Govern de Palafolls.

L’acte és celebrarà a la Plaça del Poppi des de les 10 de la nit fins a les 12. I segons les informacions facilitades pel propi partit, l’esdeveniment és tractarà d’una trobada entre joves, acompanyats per música dance.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics