URGENT

Els afectats per les preferents tindran fins dilluns per sol•licitar l’inici de l’arbitratge

Compartiu aquesta història

Les persones afectades per les preferents de Catalunya Caixa disposen de l’últim dia per sol•licitar l’inici de l’arbitratge sobre la comercialització de participacions preferents i deute subordinat, mentre que els afectats de Caixa Laietana, l’actual Bankia després de ser absorbida, podran presentar les al•legacions fins al proper dilluns.

Segons les informacions presentades, en el cas dels afectats per Caixa Laietana, organitzats en la plataforma Estafabanca, ja disposen d’un informe favorable a un miler d’afectats. De totes maneres, encara existeix un 30% dels clients de Bankia a Catalunya que no ha sol•licitat l’arbitratge per tal de recuperar l’inversió.

Segons la Comissió d’afectats, aquest conjunt de persones potser encara no saben que estan afectats per les preferents i el deute subordinat. De totes maneres, la Comissió s’ha proposat continuar seguint el procés fins que tothom hagi cobrat.

En el cas de Palafolls son 259 les persones afectades per les preferents de Bankia. Situant la localitat en el 6è lloc dels municipis més afectats pels actius tòxics en tot el Maresme. Amb un nombre similar hi ha Malgrat de Mar, que segons Bankia té 200 afectats per aquest producte de risc.

L’ajuntament de Mataró mantindrà fins avui oberta l’oficina municipal d’informació, orientació i suport als afectats en el Centre Cívic Pla d’en Boet. I a partir del proper dilluns continuarà atenent a aquells que necessitin consultes a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics