Malgrat suprimeix part de les barreres arquitectòniques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els serveis municipals de Malgrat de Mar han finalitzat la primera part de la campanya destinada a millorar l’accessibilitat d’alguns carrers per als vianants.

Aquestes obres es van posar en marxa fa 4 mesos, i están incloses en el projecte de la regidoria d’Obra Pública, Serveis i Platges de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Els primers objectius del projecte ja s’han complert amb l’arranjament de tota una sèrie de cantonades de la població mitjançant l’aplicació de formigó de color vermell. Aquest color en especial pretén millorar la circulació dels veïns i alertar als vehicles de la presència de la cantonada.

Les obres de la segona part del projecte començaran a realitzar-se abans de l’inici del proper curs escolar, però encara no es tenen dates de finalització. De totes maneres el regidor Joan Mercader puntualitza que aquestes obres s’aniran realitzant de mica en mica per tal de millorar lamobilitat dels ciutadans de la població.

Les properes obres consistiran, més enllà de l’arranjament de les voreres, en la construcció de 8 rampes per millorar els desplaçaments de les persones amb mobilitat reduïda, i la pintada de nous passos per a vianants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics